#яквиглядаєробочийзошитзмузикиartwaymusic Зошити №3 та №4.

Зошит з музичного мистецтва 
двох учнів 3-А класу 
хлопчика Еміна та дівчинки Діани

Почнемо з того, що дитяче відношення до уроку музики (фізкультури, малювання, трудового навчання тощо) в молодших класах напряму залежить від моральної підготовки перед наступним уроком. У цьому колективі класний керівник  їх готує до того, що зараз до класу зайде інший вчитель, а класний керівник - піде відпочити та випити чаю. Я не вважаю це неправильним, сказати дітям про елементарні речі, які допоможуть їхньому вчителеві трооошки відпочити від них, розумних та галасливих учнів. Пройшло 2,5 роки, як вони познайомились, класний керівник періодично повторювала їм те, що потрібно поважати тих, з ким ти навчаєшся. Тож тепер ми усі бачимо чудовий результат: в п'ятницю діти один одному нагадують: "Це - кінець тижня. Тихше, (наприклад) Давид, Ліана Миколаївна стомилася, та й ми - також."

Я підготувала для вас фото двох зошитів із цього класу: почнемо із хлопчика Еміна. Учень дуже здібний, активний, неймовірний математик, але й до музики та інших предметів - небайдужий.


На жаль, після цієї теми діти не ведуть зошити, тому що вони залишилися у школі. Навчання на карантині проходить в Zoom. Тепер ми бачимося лише у такому форматі.


Наступний зошит мрійливої та ніжної дівчинки Діани. Світловолоса, з прекрасним розрізом зелених очей, суцільна доброта та довіра! Не зовсім уважна, бо літає в небесах, але дуже старається. На день Св.Валентина зробила власноруч листівку, де написала, що хоче бути вчителем музики.


Більше зошитів можна подивитися ТУТ

Коментарі

Популярні публікації